Extra informatie:
1. zoeken | 2. uitgebreid zoeken | 3. gemeente of plaats | 4. mobiel zoeken | 5. adres vermelding |
Klik eerst op een adresgroep en selecteer daarna een PLAATS door de plaats (gedeeltelijk) in te geven. De adressen binnen de groep verschijnen dan in het venster. Voor veel adressen is extra informatie beschikbaar door op de betreffende regel te klikken.
Uitgebreid zoeken op provincie of geheel Nederland kan ook. Gebruik die optie bij adresgroepen met minder adressen of indien een gewenst adres niet wordt gevonden binnen de plaats.
Nederland kent in totaal 408 gemeenten en ruim 5700 plaatsen. Ook veel kerkdorpen en buurtschappen zijn binnen deze box te vinden. Start altijd met zoeken binnen uw woonplaats om een dichts bijzijnde adres te vinden. Alle gemeenten en plaatsen komen in deze box voor maar uiteraard zijn niet binnen alle adresgroepen bedrijven of instellingen in alle 5700 plaatsen vertegenwoordigd.
Van deze box is ook een mobiele versie beschikbaar op WWW.UITVAARTADRES.MOBI In deze versie kan uitsluitend op gemeente worden gezocht. ALLE adressen worden vermeld onder de gemeente waartoe het adres hoort. Snel zoeken kan ook op WWW.UITVAARTADRES.COM Voor de uitvaartbranche is een aparte site en mobiele versie beschikbaar met belangrijke adressen bestemd voor de uitvaartbranche.
Alle bedrijven en instellingen, belangrijk voor de uitvaartbranche worden gratis opgenomen in uitvaartadres. Voor opname van uw bedrijf of instelling of aanpassing van de gegevens kan middels het hoofd CONTACT hierboven een korte mail worden gezonden aan de uitgever, wij zullen dan snel contact met u opnemen.