Extra informatie:
1. aanmelden | 2. foto plaatsen | 3. tekst bij de foto | 4. condoleance plaatsen | 5. bewaring register | 6. privicy | 7. misbruik |

AANMELDEN IS GRATIS EN ZONDER VERPLICHTING.Bekijk register

marjo de bruin

bussum, 07- 10- 1960

hilversum, 21- 10- 2015


Lieve Marjo, jij bent een geweldige vrouw.waarom ben je er nu niet meer dat zullen we allemaal ons afvragen ik zo met je gelachen van de zomer toen martin de tuin kachel aan maakten en iedereen onder het roet zat.niets maakte uit bij jou,Marjo waarom moest je ons nu al verlaten je bent nog zo jong ,waarom dat zullen we ons altijd afvragen maar ik weet zeker dat jij in heel veel harten voort blijft bestaan.

Dit condoléanceregister is gesloten; U kunt geen bericht meer plaatsen.

AANMELDEN IS VRIJBLIJVEND EN VERPLICHT U NIET OM OOK GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE DIENST. Voor het plaatsen van een NIEUW condoleanceregister dient u zich eerst even aan te melden Eenmaal aanmelden is voldoende voor gebruik in alle boxen. Voor het plaatsen van een condoleance in een bestaand register is GEEN aanmelding nodig.
Er kan een foto van de overledene worden geplaatst. De foto van de overledene wordt op alle pagina's van het condoleanceregister weergegeven.
Op de beginpagina, bij de foto kan een passende tekst worden geplaatst over de overledene.
De bezoeker van het condoleanceregister kan een condoleance plaatsen en daarbij kiezen uit een passende afbeelding of een kaart/afbeelding met tekst. Ook kan een keuze worden gemaakt uit een gedicht. Extra toevoeging van een afbeelding of gedicht is niet noodzakelijk, alleen een tekst volstaat ook.
Het plaatsen van een condoleance is mogelijk tot 3 maanden na opening van het condoleanceregister. Het condoleanceregister blijft GRATIS 1 jaar online beschikbaar, op verzoek kan dat GRATIS worden verlengd. Van het register kan een digitaal boek worden gemaakt. De kosten hiervoor zijn € 25,-- incl. Btw.
Voor het plaatsen van een condoleance moet een geldig mailadres worden ingevuld. Dit is om misbruik te voorkomen. De uitgever Spulex respecteert uw privacy en zal de mailadressen niet gebruiken voor enig ander doel.
Gebruik het register met respect ! Op verzoek van de familie worden ongewenste berichten direct door de uitgever verwijderd. Indien er sprake is van misbruik dan wordt daarvan direct aangifte gedaan en de toegang tot alle boxen verder geblokkeerd voor de inzender van een misplaatste reactie.